Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Fastighetsansvarig

Trivs du bäst i en bred roll med hög påverkansgrad där kvalitet är en viktig hörnsten? Då är du kanske vår nye fastighetsansvarige!

Bakgrund
Storforsen Hotell byggdes med ca 74 rum 1995 och har byggts ut i omgångar genom åren. Idag består fastigheten av Hotellverksamhet med 146 rum, restaurang, konferens, relaxavdelning, stugby och camping. Verksamheten har en positiv utveckling och vi investerar löpande i såväl underhåll som i utveckling av verksamheten.

Vi söker nu en engagerad och framåtsträvande person med lämplig erfarenhet och kompetens för ett helhetsansvar för fastighetsunderhållet och utveckling/investeringar.

Tjänsten
I din roll som fastighetsansvarig arbetar du självständigt i en roll med ansvar för den tekniska förvaltningen vid hotellets samtliga byggnader på fastigheten. Rollen är bred och du har ett nära samarbete med olika kontaktytor inom bolaget. Du har det yttersta ansvaret för den tekniska förvaltningen och myndighetskrav, inklusive systematiskt brandskyddsarbete, säkerhet, planering av fastigheternas drift och projektledning av ombyggnationer. I rollen ingår också personalansvar för 2-6 personer beroende på årstid.

Du rapporterar till Hotellchefen och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Budget, prognos och uppföljning
• Upprätta underhållsplaner och genomföra underhållsprojekt
• Ledning och uppföljning av de entreprenörer vi anlitar
• Vara samordnare av ombyggnationer, underhålls- och energiprojekt
• Ansvara för myndighetskrav inklusive brandsäkerhet
• Ansvara för arbetsmiljön för din personal.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har goda datakunskaper samt kunskap inom fastighetsdrift och underhållsprojekt och har erfarenhet av att självständigt driva/utföra projekt och är inte rädd för att ta i ”för egen maskin” vid genomförande av mindre underhållsprojekt.

Naturligtvis har du B-körkort och erfarenhet av traktorkörning.

Personliga egenskaper
För denna roll söker vi en person som får saker gjorda, praktiskt kunnig, driven, affärsmässig och kan fatta beslut. Då arbetet innebär ett antal olika kontaktytor är det viktigt att du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du är van vid och trivs med att arbeta i en omväxlande roll och lägger stor vikt vid kvalitet ur ett ”kundperspektiv”.

Du sätter alltid gästen i fokus och prioriterar att lösa problemen snabbt för gästens trevnad.

Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
Hos oss erbjuds du ett omväxlande och självständigt arbete i ett privatägt bolag med visioner för framtiden. Då tjänsten är en roll som håller på att utvecklas har du också möjligheten att forma ditt uppdrag och sätta din prägel på förvaltningsarbetet.

För mer information och ansökan
Maila din ansökan till fastighet@storforsen.se
Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 31 oktober. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD, Jens Hardegård via mail jens.hardegard@storforsen.se eller mobil 070-34 575 96.