Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Turistvärd/värdinna

Hotell Storforsen har i år fått uppdraget av Älvsbyns Kommun att bedriva den sommar öppna & bemannade turistinformationen i Storforsen.
Turistinformationen kommer att vara placerad vid infarten till hotellet i anslutning till campingen.

VI SÖKER
3 st turistvärdar/värdinnor 75 % till Storforsens turistinformation

Arbetsuppgifter
Storforsen turistinformation är en säsongsöppen turistinformation som har öppet sju dagar i veckan kl 10.00-18.00 under perioden 10/6-18/8. Arbetstiden är schemalagd.
Som turistvärd/värdinna är du kommunens ansikte utåt. Du ska informera om vad som erbjuds i kommunen, såsom besöksmål, boenden, aktiviteter, evenemang, sevärdheter, fiske och övrig service i kommunen. Du ska vara serviceinriktad och tillmötesgående och ge den service besökarna förväntar sig. Viss del av arbetet består av städning.
Storforsen har många internationella besökare vilket innebär att du behöver kunna kommunicera på både svenska och engelska.
Förutom att ta emot besökare kommer du att ta emot och besvara e-post och telefonsamtal samt se till att det finns aktuella broschyrer och information att lämna åt besökarna. Även guidning i området ingår. Viss del av arbetet är ensamarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år och som har god lokalkännedom om vad som finns och erbjuds i kommunen. Du ska vara utåtriktad och ha lätt för att ta kontakt med andra människor.
Det är viktigt att du klarar av att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt vara lösningsfokuserad då arbetet till viss del består av ensamarbete. Som turistvärd/värdinna ska du utgå från att kunna ge besökaren den information de efterfrågar vilket kan innebära att du måste söka fram informationen.
Goda språkkunskaper i engelska är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig visstidsanställning på 75%, 2019-06-10 till och med 2019-08-18. En av tjänsterna har tillträdesdag 2019-06-03 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2019-03-31
Urval sker löpande, tjänster kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar om tjänsten samt ansökan
Lotta Berglund
0929-72189
lotta.berglund@storforsen.se